Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Khamis, 16 Jun 2011

.::Visited::.


hello hello...

hari ni Akmar mai rumah :D
macam-macam jugak la kami sembang :P
hahaha...
pastu dia bawa telefon Sumsung Touch Screen (>w<)
best jugak la main..
tapi..susah nak kawai (=w=)
dia kata tepon ni pon dah gelong sikit XDD
pastu dia mintak tolong downloadkan lagu..
lagu..lagu korea la (-,-)
akmar ni fans korea..
tapi tak kan nak kata 'TAK' kot..
dia kawan baik aida..
lagu yang dia nak tu semua tak best (-,-)
apa la best sangat kat lagu tu XD
hahaha XD

:Yamada Phone in Niini no Koto wo wasurenaide:

hmmm...masa kat sekolah tadi..
time BI..err...
teacher tanya aida...
napa si F ni asyik tanya teacher pasal result aida.. (-,-'')
asal la budak F ni pulun sangat tau..
pastu teacher ngan syamin selalu sakat aida...
teacher kata F ni secret admirer..
ehhhh!!!!
merah muka aida (=w='')
satu kelas gelak 

aida tak pernah ada hati kat dia pon (-,-)
sikit pon tak :P
syamin pon sama ja..
dia dok usik aida kata F suka kat aida..
suka pi la kat dia..
tak heran pon!!!! (=w=)

kalau secret admirer hansome cam yamada ke yuya matsushita ke tak pa la :3
kyaaaa!!!!
sapa nak tolak kalau dapat handsome cam tu (>w<)
hahahaha XDD




okay lah..
that all..

bye bye :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan