Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Khamis, 25 Ogos 2011

:Yuya Matsushita [Super Drive]:



hello!!!



just want to say Congratulation to Yuya Matsushita for release his new single [Super Drive]
kyaaa!!~~ 
best gila lagu ni >w<
tapi cuma aida tak berapa suka time dance dia.. XP
hehehe...nampak pelik.. dah la ada pompuan banyak menari ngan dia.. =_=''
geram tol :P
kalau segak tak pa la jugak..
ni nampak cam tua dari Yuya..hehehe..
[haish..bulan puasa pon boleh dok kutuk lagi?]



sebenarnya dia release 24/08/2010 [kemarin]
tapi kemarin letih sangat...so.. lupa nak update..hehehe..
apa-apa pon..congratulation sekali lagi buat Yuya ^-^


[Best part in Super Drive PV]


okay tu je.. XD


bye bye...


Jumaat, 12 Ogos 2011

:New Spectacle:


Hello!!

hari ni dah masuk seminggu dah aida pakai spec baru ni..
masa first time pakai tu...
rasa pelik sikit (-_-'')
bila tanya kat adik 'okay' or 'dak' dia kata : pelik sikit.. 


kat sekolah pulak..
3 hari aida tak pakai spec masa keluar dari kelas...
cuma pakai time cikgu mengajar ja.. (=_='')
macam2 pendapat orang dok kata pasai spec baru ni
syamin kata : "aku tengok ang dari jauh nampak macam orang lain"
yi hang kata : "wahh aida, kamu pakai spec baru ya?"
rahmah kata : "aku tengok okay ja ang pakai spec baru"
akmar kata : "ala..relax la..spec ang cam aku tapi ang nya kecik sikit"
syafinaz kata : "aku tengok spec ni okay lagi dari yang lama"
athiyah kata : "ang tak pa okay lagi..kalau ang tengok kawan aku tu spec dia warna oren"


-sigh-
so...4 hari tu boleh dikatakan kita dok cakap pasal spec ja la~
tapi masuk hari rabu..
aida dah rasa tak malu sangat pakai spec baru ni..
sebab ada drama yang kena persembahkan :P
ahh!!!!!!!!!! tak suka gila belakon drama ni.. -_-
tapi...dah lepas pon..
buat apa nak pikir lagi pasai tu <,<''
buat tak heran sudah..
teacher kata dia nak tayang balik lakonan kami tu..
TIDAKKKKKK!!!!!
MAMA TAK MAU PI SEKOLAH AHAD NI!!! (>,<)

mesti pelik!! (_ _'')
part yang aida belakon tu..
time last minute baru teacher nak buka camera..
hahahhaha xDD
yay!! nasib baik tak banyak.. XP
yusra baru camera jugak..
rugi tak bawa..
boleh tangkap gambaq ramai2 (>w<)

okay la..
takat tu ja.. <,<''


bye bye..