Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Sabtu, 25 Jun 2011

:1st Year Anniversary [Operation]:


hello hello..
Happy 1st Year Anniversary!!
 ulang tahun aida operation..
mama ngan abah pon tak ingat..
buat apa nak ingat bukan penting pon.. (-,-)
sebenarnya kemarin..
tapi kemarin lupa nak update..
asyik dok tengok Maharaja Lawak sampai lupa nak update :P

tak sangka Sepah leh menang..
ingat Jozan.. (-,-)
tapi nak buat cam mana..
persembahan depa memang best pon..
aida pon sampai nak pecah perut gelak xDD

ohh ya..
kemarin Birthday Saga dari kumpulan Alice Nine.. *///*
hot nye dia xDD
aida suka hidung ngan mulut dia xP
hidung dia ada cam Zizan sikit.. *bagi aida la*
hahaha xDD


okay la..
that all..

bye bye..


Khamis, 23 Jun 2011

:Saingan:


hello hello..!!
hari ni hari ke-2 saingan diadakan..(-,-)
sigh..
letih..*tak buat apa2 pon* :P
letih sebab duduk tak boleh sandaq.
hahaha xDD
semua pelajar tidak digalakkan ada kat dalam kelas..
so..kami semua duduk kat Dewan Marwah..
sakit pinggang2 ni tak boleh sandaq..
pastu dah la dok tengok baca buku XP
sakit dari atas sampai bawah...
hahaha xDD
pastu dah dua hari la kami tak belajar..
tak pi sekolah pon tak pa..
ramai yang tak mai..

kalau bawa tepon pon tak pa..
tapi aida tak berani..
tak kan pengawas nak bawa kot (-,-)
tapi ada gak orang bawa..
ramai pulak tu yang bawak (=.='')
arghhh!! gelam tol!! (-,-'')

:Shizuo-chan vs Izaya-kun: (>w<)



:kyaaa!! love this pic!! like yamada do in [Over] pv *Miss u*:

okay i think that all..

bye bye..


Rabu, 22 Jun 2011

:Happy Birthday Uehara Takuya and Kei Inoo:


Moshi..moshi..!
Hani ni Birthday Uehara Takuya and Kei Inoo (Hey!Say!JUMP)
Omedetou both of u!!


aida ada kata tak Uehara ni handsome o.O
oh my!! dia HANDSOME sangat!!!
muka dia macam Jin Akanishi sikit..

yang paling best sekali dia la yang bawa watak sebagai Grell *///* dalam Black Butler..
kyaaa!! my favorite character in Black Butler (>w<)





 today also Kei Inoo Birthday!!
Happy 21st Birthday!! (>w<)





okay i think that all :)

bye 
bye..




Selasa, 21 Jun 2011

(-,-'')


mouuu!!~ 
hari ni panas sangat (-,-)
dah la eletrik tak ada kat block H tadi..
24 jam tak ada eletrik ni..
start tak da kemarin la..
tak tau la pulak sampai hari ni tak da..

nasib baik ada balik eletrik..
tapi..time tu orang suma dah nak balik dah
****************************
(-,-)
pandai sungguh eletrik ni pilih masa (=.=)
time orang dok panas cerau tadi tak mau ada..
pastu orang nak balik baru dia nak ada..
haishhh...


pastu tu..
lepas sekolah tadi semua ahli JPA3 kena hadiri perjumpaan..
hadoiii....
dia buat perjumpaan sebab nak panggil budak turun kawat kaki..
tapi...malas ahh nak pi (-,-)
nanti letih..
dah la ada tuisyen hari ni..
cikgu nak masuk tajuk baru ^.^v

ohh..ya..
hari ni bday Wanie :)
Happy 16th Birthday Wanie =>

okay lah..
rasanya that all... 

bye bye..



Isnin, 20 Jun 2011

:Yuya Matsushita New Drama!!:


hello hello...
tetiba ja nak cita pasal Yuya Matsushita ni asal?? (-,-)
entah la mimpi apa sampai nak cita pasal yuya ni..
hehehe..

aida dapat tau yang yuya nak belakon cita baru (>w<)
wahhh...
handsomenya dia dalam cita ni..
(start pon dak lagi dah kata handsome... -,-'')
tajuk cita ni 'Ashita no Hikari wa Tsukame 2'
yang 1 pon tak pernah tengok..
ni pulak yang 2 punya.. :P
tapi ada yuya (>w<) tu yang rasa nak tengok tu 
hahaha XDD



cita ni start 4th July 2011..
hmm...tak lama dah la ye 
tak silap aida la kan..
yuya dapat watak captain bole sepak sekolah xDD
hahhaha XDD

wahhh...jadi pelajar la yuya ni (>w<)
pastu dia bercinta ngan sorang budak pompuan (=w=)
tu yang tak suka tu (<,<)
luckynya pompuan tuuuu!!! (>w<)



okay lah..
that all :)

bye bye :D


Ahad, 19 Jun 2011

:You're My Hero:


Happy Father's Day..!!
you always be my hero!! (>w<)

u always help in my study..
u always top up to me when my phone credit empty
when u went to work late..u will send me to school without complaint..
when i need something..u will buy it to me..
as long as make me happy..
thank you!!
You're My Hero.!!
LOVE YOU ABAH!!




hohoho..
berat badan aida dah bertambah 1 kg
esok-esok turun pulak (-,-)
macam tahun lepas 
masa sebelum operation timbang berat 40..
pastu tahun ni 39 pulak (-,-)
pastu kemarin timbang 40..
ish..mana satu betui ni

kakak pon berat bada dia naik..
berat badan dia selalu naik..
mana ada turun (=_='')
sekarang berat dia 45kg..
hohohoo...
sangat berat..
sama berat ngan tiyah ja XDD
tinggi kakak ja yang tak naik-naik.. (-.-)
rasanya dah tak leh naik dah tu..
takat tu je la..
dalam family la ni kakak paling kecik.. (=.=)
kita tukaq tinggi leh tak? :P



okay..


bye bye :)



Jumaat, 17 Jun 2011

.::Ikemen desu ne, Quartet, Hana Kimi, and Ouran High School Host Club::.


kyaaa!!
cutenya Hikaru..okay lagi dari yang sebelum ni (>w<)
teringin nak tengok cita ni..
asal cerita ni dari cerita You're Beautiful..
yang tu tak tengok pon :P
tapi tak silap cita dia pasal nyanyi2 jugak la..
kakak ngan adik fans kat hero dia xP Jang Geun Suk.. 
akmar cukup meluat kat dia xDD
hahahaha XD








kakak pon ada kata orang yang jadi Jang Geun Suk dalam Ikemen Desu ne ni handsome..
pastu dok tanyak trailer dia keluar tak lagi..
haish..dia pon nak tengok gak ka..
Hikaru jadi Hongo Yuki watak asal dia Jeremy..
memang rambut si Jeremy ni perang xPP
hahaha XDD
heroine dia cantik..
sebab asal dari kumpulan AKB48 - Takimoto Miori..






minta2 cita ni best..
cita ni keluar Special nya dulu..
pastu baru ada Episode..
Special buat selama 2 jam..
tapi saranya cita dia dah ditayangkan kot..
sebab banyak dah aida jumpa foto2 asal dari cita tu..
or..mungkin tu cuma trailer dia..
sapa ada channel dia senang la tengok 



pastu aida dapat tau Yuya Matsushita belakon (o.O'')
cita "Quartet" ditayangkan 10th June 2011..

pastu ada movie pada 22nd June 2011..
tak pasti la cita dia cam mana..
rasanya cita pasal lawan2 kot.. xDD
macam best..








ops..ops..
bukan tu je..
ada lagi cita baru..
Ouran High School Host Club..ngan Hana Kimi?
napa buat dua kali pulak cita hana kimi ni (-,-)
nama cita Hana Kimi yang baru ni rasanya.. 
"Hanazakari ni Kimitachi e~ Ikemen☆Paradise~2011"
watak dia sorang ja aida kenai Maeda Atsuko dari kumpulan AKB48







:yang jadi Kagurazaka macam handsome sikit :P :


pasal Ouran High School Host Club ni...
aida cuma kenai 2 orang ja..
Yusuke Yamamoto ngan sorang lagi yang bawa watak Kyoya ni..
rasanya tu adik sano dalam hana kimi xP
dah lupa nama dia XD
yang tak best Honey senpai nya tak comey..(=w=)
sape entah yang bawa watak ni..nama dia Chiba..
napa tak ambik Chinen ke jadi..
baru comey.. XDD
abang aida fans kat si Honey senpai ni.. XDD
hahaha XD
anyah kata watak yang jadi honey ni tak comey la XDD
tapi rasanya depa ambik sebab tengok ketinggian kot xPP
tapi Chinen pon sesuai (=w=)


:thx farah for share it: err...macam cosplay je (-,-)

okay..i think that all for today..



bye bye :D



.::LOTTE Ice “Gyu Gyutto“ Ryosuke::


kyaaa!!!!
Yamada Ryosuke honto ni KAWAIII!!!
 Yamada Ryosuke as ROMEO from "Romeo and Juliet"!! (>w<)in the new CM for Lotte's ice cream, "Gyu Gyutto"!
can i be your Juliet?? :D
hahaha XDD



in the cute commercial. Juliet is ingnored by Romeo *Yamada* 
during the play's infamous balcony scene
because he's too busy asking "Gyu Gyutto" why it tastes so smooth XD
hahahaa XDD
poor Juliet..











hahahahha XDD
okay i think that all..

bye bye..

Khamis, 16 Jun 2011

.::Visited::.


hello hello...

hari ni Akmar mai rumah :D
macam-macam jugak la kami sembang :P
hahaha...
pastu dia bawa telefon Sumsung Touch Screen (>w<)
best jugak la main..
tapi..susah nak kawai (=w=)
dia kata tepon ni pon dah gelong sikit XDD
pastu dia mintak tolong downloadkan lagu..
lagu..lagu korea la (-,-)
akmar ni fans korea..
tapi tak kan nak kata 'TAK' kot..
dia kawan baik aida..
lagu yang dia nak tu semua tak best (-,-)
apa la best sangat kat lagu tu XD
hahaha XD

:Yamada Phone in Niini no Koto wo wasurenaide:

hmmm...masa kat sekolah tadi..
time BI..err...
teacher tanya aida...
napa si F ni asyik tanya teacher pasal result aida.. (-,-'')
asal la budak F ni pulun sangat tau..
pastu teacher ngan syamin selalu sakat aida...
teacher kata F ni secret admirer..
ehhhh!!!!
merah muka aida (=w='')
satu kelas gelak 

aida tak pernah ada hati kat dia pon (-,-)
sikit pon tak :P
syamin pon sama ja..
dia dok usik aida kata F suka kat aida..
suka pi la kat dia..
tak heran pon!!!! (=w=)

kalau secret admirer hansome cam yamada ke yuya matsushita ke tak pa la :3
kyaaaa!!!!
sapa nak tolak kalau dapat handsome cam tu (>w<)
hahahaha XDD




okay lah..
that all..

bye bye :)


Rabu, 15 Jun 2011

.::Vampire Knight Final Episode!!::.


uwaaa!!!
sedihnye episode last Vampire Knight :(
buat la season 3 pulak.!!
semua kata cam tu (<,<)
sapa yang fans ngan Vampire Knight mesti depa kata soh buat season 3 (-,-)
sama la ngan aida :P







ada lagi cita yg lagiiiiiiiiii besttttt!!!!
hahahhahaa XDDD
kakak ngan henget SCNDAL?!?! O.O
ceceyyy!!!
tak caya??
depa pakai Profile Picture sama XDD
pastu kunci profile picture..
sapa pon tak leh commen (-,-)
berita yg sangat sengsasi XDD
gempak gilaa!!! 


ohh...ya..
hari ni birthday Tanaka Juri one of member Hip Hop JUMP..
dia adik Tanaka Koki (Kat Tun)
Otanjoubi Omedetou!!
dia ni pon sama umur ngan aida jugak :D
so...Happy 16th Birthday :)



:o.O'' :Tanaka Juri and Chinen Yuri >w<:

okay..i think that all :D

bye bye.. :)