Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Ahad, 31 Julai 2011

Fasting [Ramadhan]

hello!!

Happy Fasting To All Muslim in The World!!
kat sini cuti..
so..boleh la relax2 sikit..
hohohoo..

for budak form 3 kat Kelantan tu..
GOOD LUCK FOR YOUR TRIAL!!
depa dah start dah hari ni..
sama ngan Hanie la..
GAMBATTE HANIE!!!


klah..that all..




bye bye..





Selasa, 26 Julai 2011

Kem KKJR [Kelab Keselamatan Jalan Raya]



kemmmmmmmmm!!!!!!!! =,=''
cam mana la boleh nama tersangkut kat kem tu entah..
tak pernah pon bubuh nama untuk masuk kelab keselamatan jalan raya ni..
sighh...
time rehat tadi tetiba ja kakak and abang form 5 mai panggil nama..
dia kata kena pi kem..
HUH!!! sial!! sejak bila nama aida ada kat dalam KKJR ni.. =..=''
bila tanya ja, depa kata kena mai kem ni esok..sorry.. <,<''
depa kata lagi dapat sijil..
hmmm.... -_-''

lepas kakak and abang tu keluar..
pakat2 dok tanya..
sejak bila aida masuk KKJR ni..
arghhh!!!! tuan sendiri yang dapat pon masih dok confuse lagi.. (-,-)
ohh..rupa2nya cikgu R yang bubuh nama.. <,<''
dah la dalam kelas dia selalu mai kat meja aida untuk semak kerja sekolah..
kalau aida tak buat kerja dia..habis laaa.... ~

nasib baik Yursa offer nak pi jugak kem tu esok..
ada juga geng yang rapat pi..
Min tak dapat.. 

balik ja rumah..aida pon bagi tau kat mama pasal kem ni..
pastu mama kata kakchik tak leh la bi Bukit Merah sabtu ni..
arghhh TIDAKKKKKK!!!!
cam mana la boleh lupa pasal nak pi bukit merah sabtu ni...
kem tu pon habis hari sabtu ni jugak!! :(
pastu hari jumaat nak pi beli baju raya [awai betul]
kakak kata dia boleh tolong pilih..
err..boleh percaya ka kat kakak ni (=.=)
takut nanti baju yang cantik jadi baju yang teruk!!
huhuhuhu...


so..malam ni kita SHOPPING!!!
hahahaaha...
ops..ya lupa..malam ni ada kelas addmath.. :/
err...cam mana ni?? (-_-'')

okay la..takal tu ja..


bye bye..




Isnin, 25 Julai 2011

Kuroshitsuji [Black Butler]



hello hello...!!



lama tak buka blog..hahaha...
last 2 week..
aida tengok anime Kuroshitsuji...
entah napa entah tetiba ja rasa nak tengok cita ni.. -_-
awai2 tengok tu rasa tak bapa best...
sebab kartun dia tak lawa!!! ==''
tapi lepas dengar Opening dia..
kyaaa!!! terus jadi best!!! XDD


Jrock kowt depa tu!! [SID-Monochrome no kiss] >w< 
terus jadi minat nak tengok..
hahahhaa xDD
tapi best kat opening ja kot :P



ala...cita dia pon best..
sakit perut nak gelak...
tapi sometime gaduh ngan kakak sikit sebab dok complaint internet slow..
dah la time tu anyah balik cuti seminggu..
lagi la slow..
hahahahaa xDD



aida tengok anime ni 1 minggu ja..
dua-dua season habis tengok..
season 1 aida suka kat
Grell Sutcliff...
kyaaa!!



dalam season 2 pulak aida suka kat Claude Faustus...
aida pon tak tau napa...
dah la Claude tu jahat,..pastu aida boleh minat dia :/
tapi papa pon dia cool *///*




Opening Kuroshitsuji 2 ni pon best jugak...
Jrock jugak
[The Gezette-Shiver]
tapi lagu tu ja yg suka pon kat jrock...
yang lain tak tau lagi.. <,<''


hari tak pi sekolah..sebab kepala sakit..
start sakit dari kemarin lagi lepas balik dari sekolah..
tapi tak la teruk sangat...
ingat lepas mandi boleh lega..
tapi tak jugak =,=''
start sakit teruk time malam...
pastu aida pi la tiduq kat depan..
selalu nya lega cepat..
tapi... :/ subuh tadi nak bangun pon payah.. =.=
pastu abah soh makan Panadol..
lepas makan tu terus tidoq sampai kol 12 lebih...
sigh...-,-
apa pulak la si syamin ngan yusra nak kata nanti..
sah depa tak caya punya..
kakak sendiri pon tak caya.. *tsk*


okay lah...that all...
bye bye... :D





Sabtu, 2 Julai 2011

:1Murid 1Sukan 1Malaysia:

Hello!!


hari ni kat sekolah ada buat 1Murid 1Sukan 1Malaysia..~
buat serentak 1Malaysia
mula-mula tu rasa macam tak berapa seronok..
tapi lepas pi je...seronok gilee!!
kami suma start larian kol 8 cam tu la..

habis je larian ni..
sekolah ada buat macam2 aktiviti..
best gilee!! >w<
ada buat futsal, bola jaring, bola keranjang and banyak lagi..
pertandingan ni ikut rumah sukan..
kalau bola keranjang ni..sapa yg bernimat boleh la masuk :D
pastu ada jugak gerai2 jualan dari kelab dan persatuan
Puteri Islam pon ada xDD
GO! RAHMAH!!




sebelah dia pulak ada Gerai IT..
special from Kelab Komputer..




kelab Keusahawanan dan Pengguna budak laki yang jaga (=w=)
termasuk
Amar la ada kat situ


habis beli kat sini..
kami pi lepak kat dalam kelas 4K1..
sat ja.. pastu cikgu mai..kami suma kena halau xDD
hahahahha XDD



lepas kena halau ngan cikgu..
kami suma lari pi kat dewan..
kat situ penuh dengan orang ramai dok tolak2 nak masuk rumah hantu..(=w=)
abang2 kakak2 form 6 yang buat kan

rumah hantu tu tak la takut tara mana pon..
tapi...
cuma terkejut ja..
hahaha XDD
ramai gak orang menjerik bila masuk rumah hantu tu..
okay la..
i think that all..
lambat update sebab sebuk satu hari ni
hehehe...

bye bye...