Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Sabtu, 2 Julai 2011

:1Murid 1Sukan 1Malaysia:

Hello!!


hari ni kat sekolah ada buat 1Murid 1Sukan 1Malaysia..~
buat serentak 1Malaysia
mula-mula tu rasa macam tak berapa seronok..
tapi lepas pi je...seronok gilee!!
kami suma start larian kol 8 cam tu la..

habis je larian ni..
sekolah ada buat macam2 aktiviti..
best gilee!! >w<
ada buat futsal, bola jaring, bola keranjang and banyak lagi..
pertandingan ni ikut rumah sukan..
kalau bola keranjang ni..sapa yg bernimat boleh la masuk :D
pastu ada jugak gerai2 jualan dari kelab dan persatuan
Puteri Islam pon ada xDD
GO! RAHMAH!!




sebelah dia pulak ada Gerai IT..
special from Kelab Komputer..




kelab Keusahawanan dan Pengguna budak laki yang jaga (=w=)
termasuk
Amar la ada kat situ


habis beli kat sini..
kami pi lepak kat dalam kelas 4K1..
sat ja.. pastu cikgu mai..kami suma kena halau xDD
hahahahha XDD



lepas kena halau ngan cikgu..
kami suma lari pi kat dewan..
kat situ penuh dengan orang ramai dok tolak2 nak masuk rumah hantu..(=w=)
abang2 kakak2 form 6 yang buat kan

rumah hantu tu tak la takut tara mana pon..
tapi...
cuma terkejut ja..
hahaha XDD
ramai gak orang menjerik bila masuk rumah hantu tu..
okay la..
i think that all..
lambat update sebab sebuk satu hari ni
hehehe...

bye bye...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan