Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Isnin, 25 Julai 2011

Kuroshitsuji [Black Butler]



hello hello...!!



lama tak buka blog..hahaha...
last 2 week..
aida tengok anime Kuroshitsuji...
entah napa entah tetiba ja rasa nak tengok cita ni.. -_-
awai2 tengok tu rasa tak bapa best...
sebab kartun dia tak lawa!!! ==''
tapi lepas dengar Opening dia..
kyaaa!!! terus jadi best!!! XDD


Jrock kowt depa tu!! [SID-Monochrome no kiss] >w< 
terus jadi minat nak tengok..
hahahhaa xDD
tapi best kat opening ja kot :P



ala...cita dia pon best..
sakit perut nak gelak...
tapi sometime gaduh ngan kakak sikit sebab dok complaint internet slow..
dah la time tu anyah balik cuti seminggu..
lagi la slow..
hahahahaa xDD



aida tengok anime ni 1 minggu ja..
dua-dua season habis tengok..
season 1 aida suka kat
Grell Sutcliff...
kyaaa!!



dalam season 2 pulak aida suka kat Claude Faustus...
aida pon tak tau napa...
dah la Claude tu jahat,..pastu aida boleh minat dia :/
tapi papa pon dia cool *///*




Opening Kuroshitsuji 2 ni pon best jugak...
Jrock jugak
[The Gezette-Shiver]
tapi lagu tu ja yg suka pon kat jrock...
yang lain tak tau lagi.. <,<''


hari tak pi sekolah..sebab kepala sakit..
start sakit dari kemarin lagi lepas balik dari sekolah..
tapi tak la teruk sangat...
ingat lepas mandi boleh lega..
tapi tak jugak =,=''
start sakit teruk time malam...
pastu aida pi la tiduq kat depan..
selalu nya lega cepat..
tapi... :/ subuh tadi nak bangun pon payah.. =.=
pastu abah soh makan Panadol..
lepas makan tu terus tidoq sampai kol 12 lebih...
sigh...-,-
apa pulak la si syamin ngan yusra nak kata nanti..
sah depa tak caya punya..
kakak sendiri pon tak caya.. *tsk*


okay lah...that all...
bye bye... :D





Tiada ulasan:

Catat Ulasan