Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Khamis, 28 April 2011

.::Back Home Early Again!!::.

Yo minna!!
Genki?

Today 28.04.2011..aida balik awal lagi..~ balik awal apa?? balik awal dari sekolah..~ sebabnye aida sakit kat sekolah tadi..~ start rasa sakit ni masa bacaan Yassin kat sekolah. :( ~ lepas dah rasa cam tu..hati pon tak rasa senang la..~ kepala ni rasa berat la sangat..~ aida ingat sat gi time PJ sat gi hilang la kot..~ tapi tak hilang juga >,<'' ~ masuk je dalam kelas terus aida tidur...~ orang lain semua kata aida tidur..~ tapi memang aida tidur pon..~ cikgu masuk pon tak sedar -.-''

Habis masa PJ..masa sains pulak..~ kena pi masuk makmal! ><'' dah la makmal tu jauh dari kelas..~ sigh..~ masuk je dalam makmal..~ aida landing kat atas meja sebelum pelajaran bermula..~ 5 minit lepas tu kami start belajar..~ teacher suruh salin nota kat depan..~ =.='' alamak!~ cam mana ni? salin je la..~ sakit sakit pon salin je..~ tapi banyak nota yang aida tinggal..sebab tak larat nak langut depan >,<'~ 

lupa pulak!! hari ni aida bertugas!! nasib baik bertugas dekat blok H~ blok tu blok kelas aida..~ so..dekat la ngan kelas..~ masuk je dalam kelas..~ aida rasa macam nak termuntah..~ so..aida terus tinggung kat lantai..~ syamin nampak apa yang aida buat..~pastu dia start risau..~ yang lain pon ada perasan apa yang aida buat..~ azira, wani ngan dyla pon perasan..~ pastu beberapa minit lepas tu cikgu math masuk..~ wani pon mai la kat sebelah aida tanya pasal apa ngan aida ni..~ yusra pon mai..~ tapi time ni syamin ngan azira dah tak ada dalam kelas..~ mana depa ni pi huh??




yusra ngan wani suruh aida duduk atas kerusi..~pastu depa tengok aida tak bangun,~ yusra pon panggil cikgu...~ and bagi tau yang aida sakit..~ walaupon cikgu ni garang..tapi hati dia baik sangat..~ dia suruh aida duduk atas kerusi and minum air banyak2..~ cikgu tanya kat student dalam kelas 4T1..sapa yang ada minyak angin~ tapi sorang pon tak ada..~ beberapa minit lepas tu..rahmah mai bagi minyak angin kat aida..~ Alhamdulillah..~ aida rasa syukur sangat dapat kawan-kawan cam ni tahun ni..~

lepas tu azira ngan syamin balik..~ azira mai kat aida and say..cikgu nak hantar aida balik..~ so dia pon tolong bawa beg aida, syamin pulak tolong bawa fail aida, and wadihah..tolong pimpin aida..~ aish..depa ni saja nak poteng ke ni..~ sorang pon dah cukup la..~ sampai je kat bilik kesihatan..cikgu bagi borang kebenaran pulang awal..~ wadihah tolong isikan..~ bila nak masuk kereta..err...tiga-tiga berebut nak nak ikut..~ sah nak poteng ni..~-.-'' tapi cikgu kata sorang pon dah cukup..~ so..wadihah yang ikut aida balik..~ kesian syamin..dia jiran aida pon tak dapat ikut..~ sory ye min ><''





sampai je rumah...wadiah tolong bawa beg and aida pon panggil adik..~ adik pon terkejut jugak la tengok aida balik..~ wadihah kata aida sakit..so cikgu hantar balik..^.^v~ pastu adik tolong la angkat beg aida..~ and aida terus landing di atas kusen kat depan..~ hari ni ada latihan kawat kaki polis kat sekolah..~ so adik ada bawa balik kawan dia 3 orang..~ mulanya aida tak mau buang tudung..~ biar tunggu kawan dia pi sekolah..tapi dah sakit kepala..buang jugak la..~ hehe..~ tapi aida tutup rambut ngan tudung aida :P~

aida pon soh la adik pi call mama yang aida balik sebab sakit..~ mama tanya sakit sebab apa..~ aida pon jawap sebab sakit kepala..~ mama pon rasa lega..sebab mama takut aida sakit perut..~ aida tidur dari pukul 11 sampai ke pukul 2:45 petang..~ lama jugak ekk? :P




Okay i think that all what happen to me today :)
i know this not a great story at all..~

bye bye..~


Rabu, 27 April 2011

.::Mid Year EXAM 9 May 2011::.

Yo Minna~
Genki??

NOOOO!!!! my mid year exam on 9 may 2011..~ :( kenapa la cikgu pilih tarikh tu..~ huhuhuhu...~ dah la 9 may tu Birthday Yamada >,< huaaaaaaa!!! aida dah plan dah semua ni..~ aida nak celebrate birthday dia..>,<~ tapi cam mana nak celebrate kalau hari yang sama ada exam :( dah la tahun lepas ada tak celebrate pon birthday sapa2 yang aida suka..~ seto koji pon aida rasa birthday dia time aida exam jugak~ huhuhuhu...~ napa semua jadi cam ni =.=''

aida plan nak beli kek..~ tapi dah exam..~ boleh ka aida beli ni..?~ sigh..~ orang lain semua excited nak sambut birthday yamada..~ aida ni..err..emm...entah la..~ tapi mintak2 time birthday yamada tu..tak ada exam untuk kelas aida..~ <,<'' mungkin aida boleh celebrate birthday Yuya Matsushita dengan happy..-.- ~ sebab birthday dia seminggu sebelum cuti sekolah..~ sebut pasal exam ni..aida dok tanya jugak..dah sedia or belum? :P err..macam tak ja <,<'' 



math macam payah..~add math pon..~ akaun pon >,<~ uish..kalau semua payah apa yang senang XP ~ mungkin math aida boleh lulus :P lulus je ke...napa tak A ~ hahahaha XD harap2 boleh la dapat A..~ sebut pasal math ni kan..~ akhirnya aida tau juga kenapa cikgu bagi kerja sekolah sikit..~ sebabnya cikgu takut ada pelajar nak bunuh diri..o.O'' ~ cikgu ada bagi tau jugak yang pelajar dari sekolah aida yang cuba nak bunuh diri..~ ish..ish..ish..~ alasan dia sebab homework cikgu bagi banyakk~ wow..syamin memang habat..~ tekaan dia betul~ :P 

ohh..~ i almost forgot..~ congratulate to ON/OFF~ for their new single..'Hajimaru no wa, Sayonara'~ i really love their new song >,< so cutee...~  On/Off is a Japanese pop duo which consists of twin brothers, Naoya Sakamoto and Kazuya Sakamoto~



.::ON/OFF- Hajimaru no wa, Sayonara::.
*left- Kazuya Right- Naoya* 


.::Like Nakayama Yuma and Yamada Ryosuke::. 
*Blue- Naoya Sakamoto~ Red-Kazuya Sakamoto~ Kyaaa!!!!*


Okay i think that all for today..~ 

bye bye ~

Ahad, 24 April 2011

.::Ai-ing~ Aishiteru in Yan Yan JUMP 23.04.2011::.

Yo Minna..
Genki?


Here some photo from Yan Yan JUMP on 22.04.2011.~ kyaaa!! Yamada hontoni kawaiii!!!ラブラブ! err..Takaki too~ hehehehe..~べーっだ!
Minna douzo~ ニコニコ



.::Okamoto Keito, Yamada Ryosuke, and Nakajima Yuto::.ねこへび


::Hey Say Best::
*Takaki Yuya, Yabu Kouta, Daiki Arioka, Hikaru Youtome, and Kei Inoo*


::Hey Say 7::
*Chinen Yuuri, Okamoto Keito, Yamada Ryosuke, Nakajima Yuto, and Ryutaro Morimoto*



::Daiki and Yamada::


::Chinen Yuuri::


::Nakajima Yuto::


::Ai-ing~ Aishiteru::


::Hahahaha~ Kawaiii::


::Kyaaaa!!! Yamada Ryosuke!!!::ドキドキドキドキドキドキ


::Ai-ing~ Aishiteru::


::Yabu Kouta::チョキ


::Takaki Yuya *///*::


::Yamada Kawaiii: :ラブラブ!得意げドキドキドキドキ


::Nakajima Yuto and Yabu Kouta::


::Morimoto Ryutaro and Kei Inoo::


::Daiki Arioka::
  

::Chinen Yuuri::


::Takaki Yuya:: >///<にひひ


::Okamoto Keito::


::My best part..*JUMP*:: ラブラブ!


::Yamada Ryosuke and Daiki Arioka::


::Hey Say JUMP Ai-ing~Aishiteru:得意げ



okay i think that all かお
if u want to download  it u can download here ~チョキ


ja nee~~
パンダ




Khamis, 21 April 2011

.::Finally::.

Yo Minna..~
Genki??

huhuhu..finally..boleh buka internet ni..~ start tak boleh buka..kemarin..~ lepas sampai je rumah..boleh buka lagi..~ pastu beberapa minit lepas tu tak leh dah .. -_-'' fb pon tak sempat nak online <,<''~ hari ni anyah buat cam mana entah..internat boleh guna..~ tapi untuk 1 laptop je la..~ abah dah call kedai internet tu...and dia kata esok kot dia try tengok..~ 

semalam aida tak pi tuisyen addmath~ sbbnye..tak ada sapa yang nak hantar..~ mama and abah pi ambik kakak kat kolej dia..~ so tak pi la tuisyen..~ sigh..~banyak la aida tertinggal nanti -_-''~ nak buat cam mana..kena tumpukan perhatian kat sekolah la..~:P 

kek anniversary mama and abah tak potong lagi...petang tadi pukul 6 pm baru potong..~ mama kata nak tunggu kakak balik..~ pastu lepas kakak balik tak jadi potong jugak..~ so..tadi time mak anjang mai baru potong XD aida tak rasa lagi..~ tapi ada la lagi sikit kek tu..~ tak sabarnye nak makan~ XDD 

okay..i think that all for today.. :)

ja nee!!


Selasa, 19 April 2011

.::Happy 27th Anniversary To Mama and Abah::.

Konnichiwa Minna..!
Genki?

Today...i just to wish to both my lovely parents Happy 27th Anniversary..~I love you both..~ Thx for raising me alive as well as rite now..~  ♥ ♥ ♥ 




::Mama and Abah Anniversary Cake::


i went bought this cake with my friend Syafinaz..that 1 year young than me..~ thanks Syafinaz :) ~ but before i went bought it..i just lie to my mom..~ i say to her that i went out with Syafinaz because to bought Syafinaz's staff~ sorry mom.. :( i want to make surprise to both of you..~ and i really hope that you will like this cake :) *sigh...my english really weired.. sorry about my english*

okay i think that all for today..~


bye bye...~


Isnin, 18 April 2011

.::Yesterday And Today::.

Konnichiwa minna!!
Genki??

today and yesterday..~hmmm..~ sabtu *16.04.2011*- pada hari sabtu baru2 ni aida and family pergi balik kampung di Perak..~ wahhh..miss nye kat sana..~ abah gerakkan aida pada pukul 10 pagi..~ abah kata nak ikut tak balik kampung perak..~ sapa tak mau balik kan? mesti la nak..~ lepas ja abah kata cam tu..terus aida ambil tuala gi masuk toilet.~ hehehe~ mama bawa 'bento' nasi ayam~ yay!!my fav. food!! XD kami bertolak pukul 11 lebih la..~


::Bento take from Japanese word mean Lunch Box:: ^.^v


::Kyaaaa!! kawaiii Bento::


::Kitty-chan Bento::

sampai je di perak kami terus ke kubur arwah tok..~ sebelum bertolak ke perak..aida ada terpikir jugak..kenapa abah nak sangat balik ke perak..~ bila sampai ke kubur arwah tok baru aida sedar..~mungkin abah ada mimpikan tok malam tadi..~ mungkin tok kesunyian..tak ada sapa nak lawat kubur dia..~ or maybe tok miss kat anak2 dia..~ bila sampai di kubur tok..tiba2 je air mata aida macam nak mengalir..~ ni kali kedua aida pergi kat kubur tok..~

bila sampai abah suruh doa kan Al-Fatihah untuk tok..~ abah ngan mama cuci kubur arwah tok ngan arwah tok ayah..~ mama ngan abah cabut rumput yang panjang and tanam pokok bunga kat situ..~ lepas beberapa minit kat situ..kami pon balik ke rumah tok..~ kat rumah tok tu cuma ada pak andak and family dia~ sampai je rumah tok..kami pun rehat2 and makan 'bento' yang mama bawa dari rumah..~ wahhhh...ureshiiii~ :3 pada pukul 3 petang pulak kami gi ke pekan..untuk cari kedai gunting rambut..~sebabnye adik nak potong rambut..~

lepas jumpa..start la cina tu potong rambut adik..~ hasilnye..jen jen jen..rambut adik jadi macam rambut Takaki Yuya..!!! =='' uishh...tsk..~ nak kata pape pon dah tak boleh..~ <,<'' senyap je la :P lepas potong rambut adik..kami lajak ke Kuala Kurau..~ tempat ni pon aida miss jugak..~ tempat ni ada taman permainan.~ time aida kecik2 dulu abah suka bawa kami ke sini~ hehehe~ kami stop jap kat taman mainan tu..~ kosong je aida tengok..~ semua budak dah besar ke?? :P aida, adik and abah gi tengok kat sungai di situ..~ mak ai!! kotornye =='' sampah penuh la..~ <,<'' dah hilang mood nak tangkap gambar :P lepas tu..kami balik je la..~


::Lebih kurang cam ni la rambut adik:: <,<''

kol 5 petang kami bertolak balik..~ rasanye kami tak singgah mana2 dah kot..~ hehehe..~ aida tidur dari rumah tok hingga sampai kat rumah~ XD lepas sampai rumah...aida pun gi sembahyang maghrib~ lepas sembahyang maghrib..bermula lah MISI MENYIAPKAN KERJA SEKOLAH~ math ngan addmath je..~lepas siap..gi la tengok AF9~~ perrggghhhh!!! Erul!! dia ingat dia hebat la tu nyanyi lagu Jepun~ <,<'' tak sedap pun..~ sengau ada la~ XD dia keluar awal lagi bagus...~ okay la..tamat untuk hari sabtu!! sebab tu la aida tak sempat nak update~ hehehe~

Ahad *17.04.2011*- hmmm...~ahad..~ hari ni yang aida rasa cam tak mau pi sekolah..~ sebabnye..ingat tak cerita pasal 'Stupid Day Ever' hari khamis lepas?? kalau ingat mesti ingat ni jugak..~ aida rasa malas sebab..aida masih dok fikir pasal jadual di kios..~hmm.. memang tak de mood langsung..~ nasib baik wadihah kata dia nak gi tengok kat kios tu ada dia or tidak..~ boleh la aida tanya sekali sebab apa nama aida tak ada kat situ..~

time balik kami pun pi la kat kios tu..~ sampai je kat sana ada S~ uish..~ sebut je la S ni <,<'' aida nampak dia dok pegang jadual kios..~ aida pon mintak jap..~ pastu aida tanya kenapa nama aida tak ada.~ pastu ketua tu kata aida nak tugas ke..~~ aida kata ya..~ and dia kata aida nak hari apa pukul berapa..~ aida jawap aida nak hari ahad pukul 3 petang..~ dia kata tak pa..sat gi mai..~ Yes!! aida dapat jugak!! XD aida pun mai la kol 3 tu..~ bila sampai je kat situ..~ ada M pulak..~ <,<'' ish..awat dak tau ngan depa ni =='' ~ aida terserempak ngan M pastu M tanya sbb apa aida mai..~ aida kata la aida bertugas hari ni..~ dia pun hairan..sebab kat jadual tak ada nama aida..~ dia pun tanya mak dia..~ pastu aida tak dengar apa cikgu ngan ketua dok cakap..~ pastu cikgu panggil aida masuk..~ cikgu kata aida mesti jadi peremah and jangan malu2~ always smile :) 

time rehat ramai la budak2 mai..~ terkejut aida..~ dah la ni first time aida jaga kat kios XDD sebelum ni mai je..~ jaga kios tak pon :P pada hari ni jugak la kios rugi besar..o.O''~ sebabnye depa jual 100 plus botol RM1.60..~ murahnya!!! <,<'' sebab tu la kami rugi besar..~ nasib baik aida jual kat sorang budak ni RM2.30~ ni memang harga asal dia ^.^v selepas habis rehat semua pelajar masuk ke kelas masing2~ but..still ada lagi yang mai beli kat kios..~ ponteng kelas la ni~ -_-'' beberapa minit lepas tu cikgu pon mai..~ depa yang lain tak cerita pon pasal rugi besar tu..~ cikgu pon terkejut tengok 100 plus habis~ XD hebat sangat ke kios kami ni XD pastu cikgu ajak ketua gi beli barang..~ pastu cikgu soh ketua ajak kawan sorang..~




::Ni la Kios kat sekolah aida::

perrghh~~ ketua pi ajak aida pulak..~ sebenarnya aida nak lari balik..tapi dia paksa aida pulak..~ dia kata tak ikut potong nama..~=='' amboi senang2 je nak potong nama <,<'' ikut je la..~ masuk je kereta cikgu...cikgu kata mungkin lebih baik ajak budak laki yang ikut..sebabnya barang nak belik tu berat cikgu takut aida tak boleh angkat..~ so..aida pon keluar and terus balik..~ habis la cite pasal di kios..also for my Sunday~~~

Today Selasa *18.04.2011*- hmm...~ hari ni tak de pape yang belaku sangat..~ mungkin ada homework banyak sangat cikgu bagi >,< terutamanya Math!! sigh...mesti letih ni..~ hari ni jugak..aida puasa..sbbnye aida nak simpan duit untuk esok >.^v ~ nak tau sebab apa..~ sebabnye esok ialah hari anniversary mama ngan abah..yg ke 27~kyaaa!! tak sabar untuk esok..~ aida plan nak beli kek buat mama and abah..~ adik pon nak join sekali ~ dia dah bagi RM10 semalam~aida nak pi beli kek ngan Syafinaz. :D 


::Kalau beli kek cam ni kan cantik::
*just decor cake*


okay i think that all for today :)
hope u guys enjoy my boring story~ hahahaa XD
if my story make you angry..im sorry..because i just write what i feel~ :)

bye bye..~