Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Jumaat, 25 Februari 2011

.:: Sukan dan Permainan ::.

Yo minna!
Genki?? ^-^

hurrmmm...letihnya hari ni..~ hari ni kena pi sekolah sebab ada perjumpaan kelab sukan dan permainan~ aida ambik bola baling..~hehehe~ kesian akmar..dia sorang-sorang je ambik  bola jaring~ huhu~ sebelum kami mulakan latihan..kami buat undian siapa yang akan jadi pengerusi..~pastu ada orang mana entah pi pilih rafidah~ eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! sape entah pi gatai pi pilih dia pasal apa dak tau =='' pastu jannatun pi pilih yusra~ XDD masa buat pemilihan...of coz la yang paling ramai geng rafidah =='' *meluat betul la* ><

budak form 2 pon pilih rafidah..~ yang pilih yusra cuma 8 orang kot..~ yang pilih rafidah 14 orang~ *ramai la jugak <,<''* pastu rafidah tu jadi pengerusi and yusra jadi AJK untuk form 4~ syamin kata budak form 2 ni tengok yang mana segak yang tu la yang depa pilih~ =='' yusra pon segak jugak...segak dari si rafidah tu -_-''~ tapi nak buat cam mana keputusan dah pilih :P

lepas semua tu selesai...cikgu suruh buat 5 kumpulan *sebab bola ada 5* satu kumpulan 10 orang~ aida dapat kumpulan ngan budak tu jugakkk!!! =='' *rafidah* ><~ eeeeee!!kacau betul la..=='' geng dia pon aida tak suka..~ geng dia tu macam hempang sikit *sorry kata tak tau maksud hempang tu...tu bahasa yang selalu aida guna kat kedah* depa rasa depa tu hebat sangat kot..>.>'' *sikit pon tak* depa tu buat pala baguih pulak kat situ..~ nak termuntah aida..~

kami pon buat satu bulatan dah sorang kena duduk dalam bulatan tu..~ depa pilih rafidah >.>'' *dia lagi* rafidah  pon ambik bola baling kat orang dan orang tu sambut baling balik kat dia..~ berulang la perkara yang sama..sampai habis 9 orang~ pastu dia past kat kawan dia suruh dok tengah pulak..~ tiba-tiba cikgu panggil dia~ <,<'' *baguih jugak dia keluaq* kami pun buat la perkara yang sama..~ habis 2 round..past orang lain pulak~ dia ni pon kawan rafidah tu ==''~ dia ni hempang gile..~ *geram pun ada* metang2 la dok tengah..pastu nak bangga pulak~ ><

napa la aida kena satu kumpulan ngan depa ni ==''~ dia ni buat pala dia je main bola baling  buat main macam bola kerajang >< *gila apa* masa dia past kat orang dia suruh lantunkan bola tu macam bola keranjang..~ aida tanya jannatun apa dia buat tu..ni bukan bola keranjang..ni bola baling..~pastu tun kata masa nak past kat orang bola kena lantun cam tu ==''~ jannatun pon 2x5 sama ngan depa tu dah mereng~ =='' masa bola tu sampai kat syamin..syamin sambut and turus baling balik kat dia..tapi dia kata lantunkan dulu baru baling balik~ syamin tak mau buat tapi dia baling balik bola tu kat syamin ><

eeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! geramnyeeee!!!! dia senang2 je nak buli syamin >< geram betul la!!! pastu tu sampai kat aida..aida sambut and terus baling balik..~ tapi dia kata lantunkan dulu..~ aida buat-buat tak dengar..~ lepas baling balik je kat dia..aida terus beralih ke arah lain~:P hehehe~ padan muka dia ~ suka-suka hati je nak suruh orang buat ni la..buat itu la..~ <,<'' ~ habis main tu...tiba-tiba ja dia suruh aida pulak dok tengah..~ aida pon duk je la..~ aida past la kat khuzamah..~time khuzaimah past balik terkena dada aida..~~ *huuhu sakitnye* pastu tu turn syamin pulak..~ terkena pulak dagu aida =='' ishh..macam2 la kena aida hari ni~

pastu lebih kurang 2 round dah buat cikgu suruh 3 orang pulak yang duduk dalam bulatan tu..~ aida panggil jannatun tapi dia tak mau..~ pastu min ngan yusra la yang masuk~ cikgu kata 3 orang ni kena tangkap bola sampai dapat~~ =='' tidakkkkk!! meluatnyeee~~ kami pon main la benda ni...sampai pukul 10:30..~ pastu geng kelas 4T1 dah tak mau main dah~ kami pon belah duduk kat tempat teduh~ yang tinggal budah hempang tu ngan kawan dia 2-3 orang~ :P

sambil duk sembang..cikgu kata dah boleh pi rehat...~ cikgu kata rehat 15 minit je~ kami *aida, syamin, yusra and khuzamah* pon  gi la ronda2 kat kantin~ haha~ dah ronda kat kantin kami pi pilak ronda kat tandas :P sebenarnya bukan ronda pon..khuzamah yang nak gi tandas~ hahaha~ selesai semua tu kami pon balik kat tempat bola baling~~ rehat sat kat situ..pastu cikgu suruh berkumpul balik kat tempat teduh~

cikgu cakap2 sikit..pastu kami semua balik pukul 11..~ *apa cikgu cakap pon aida tak dengar* XDD

this i put some photo from that time~ hehehe~



.:: block b Bilik ERT *ekonomi rumah tangga* ::. 


.:: bolck C classroom ::. 


.:: my friends Yusra and Syamin ::.

okay i think that all~ ^^

bye bye~ ^-^

.:: NYC Yumetago Preview::.

Yo minna!!
Genki? >_^v


Today i just watching NYC new single 'Yume Tamago' *Dream Egg* Preview~ it is the ending theme for the Nintama Rantaro movie  'Nintama Rantaro, Ninjutsu Academy, All member would going out!!' *0*~ This new single will released on March 9 2011 and the movie will released on March 12~ 


'Nintama Rantaro' is popular anime that has been airing in NHK for 19 years, In the original manga of 'The failure of Nintama Rantaro' that was made by Amako Soubee, it was started with main character wants to become the first grade of Ninja. In the beginning, Rantaro was placed as first year student with Kirimaru, Shinbe, and other classmates, all ninja academy sensei and ninja girl, then all from Dokutake Castle who always use bad tricks, they enriched the performances of this anime. In movie version, because of doing mistakes in summer homework, someone was missing suddenly. Finally, the first year grade of Nintama form a team to rescue Kisanta *the one who missing*.

this some photo from that NYC's New Single 'Yume Tamago'~ ^^


.:: Nakayama Yuma ::.



.:: Yamada Ryosuke ::. 




 .:: Yamada Ryosuke ::. 



.:: Yamada Ryosuke ::. 




.:: Yamada Ryosuke ::.  




.:: Chinen Yuri ::.



.:: NYC ::.



.:: N - Nakayama Yuma - Baseball ::. 



.:: Y - Yamada Ryosuke - Soccer ::.




.:: C - Chinen Yuri - Pilot ::.


.:: Y - Yamada Ryosuke - Chef ::.



.:: N - Nakayama Yuma ::.




.:: NYC ::. 




.:: Nakayama Yuma ::. 



.:: Yamada Ryosuke ::.




.:: Chinen Yuri ::.


.:: Yamada Ryosuke and Nakayama Yuma ::.




.:: Yamada Ryosuke and Nakayama Yuma ::.


This some photo 'Nintama Rantaro' movie  'Nintama Rantaro, Ninjutsu Academy, All member would going out!!' 




'Nintama Rantaro'




.:: Rantaro ::. 




.:: Ninja Boy ::.



.:: Rantaro ::.


okay... maybe that all~ 


bye bye~ >_^v

Khamis, 24 Februari 2011

::Hey!Say!JUMP - Johnny's Touzai Uta Gassen::

Yo Minaa!!
Genki??

wahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! bestnye!!!! Khusus  Kepimpinan Pengawas dibatalkan~ XD aida dengar kata kem ni dibatalkan  pada hari isnin haritu~ hehe~ *lupa nak bagi tahu*~ nasib baik la dibatalkan~ tapi dengar kata nak buat minggu depan pulak~ <,<'' pastu minggu depan sekali lagi EXAM~ *doki doki* takutnyee~~ dah la aida tak sedia lagi untuk ambik exam~ add math, akaun, ekonomi asas, sains -_-'' and MOREEEEE~ ==''

okay..~semalam aida ada jumpa video Hey! Say! JUMP ^.^v hehehe~*tu la yang excited lebih tu* ni concert mana entah aida pon tak tau~ aida rasa ni concert untuk Johnny's kot~ ^^'' Tajuk concert ni pon Johnny's Touzai Uta Gassen~ ada jugak artis lain~ tapi aida jumpa Hey! Say! JUMP je~ hehehe~ Hey! Say! JUMP nyanyi lagu Arigatou~Sekai doko ni itemo~ Yang paling bestnye...camera selalu focus kat Yamada~ Kyaaaaa!!! Kakkoiii!! >< *fainting*

This some photo~ :P


::Hey! Say! JUMP::


::Junior Johnny's *i guess*::


::Takaki, Yamada and Chinen:: 


::Kyaaa!! Yamada!!:: 


::Kakkoiii!! *///*::


::Kawaii!! :3 :: 


::Kyaaa!! Got Takaki and Yamada >,< ::

okay..i think that all~

bye bye >_^v

Rabu, 23 Februari 2011

::Miss Kamenashi Kazuya Otanjoubi :( ::

Yo Minna!!
Genki??

huhuhuhu~~ :'( today Kame's birthday >< Hari ni birthday Kamenashi Kazuya yang ke-25 tahun~ huhuhu~ sayangnya aida tak dapat celebrate birthday dia~ >< aida sebenarnya dah plan dari awal lagi~ sepatutnya aida celebrate awal 1 hari~ tapi...semalam sebab tak sihat terpaksa la tangguh hari ni~  dalam perjalanan nak balik rumah..tiba-tiba aida nampak mama mai ambik aida~ sebab mama risau aida penat lagi~ aida pon tak kisah la~ aida bagi tau kat mama suruh singgah sat kat kedai kek sebelah Petronas dekat ngan rumah aida tu~ sebab kedai tu je yang dekat ngan rumah~

aida tak biasa pi lagi kedai ni~ Athiyah bagi tau kedai ni kedai kek~ tapi...masa sampai ke kat kedai tu...tak ada kek pon ==''aaaarrrrrrrrggggghhhhhhhhhhhh!!! geramnyaaaaaaaa~ >< kedai tu ada kek tapi..kek macam kek bantal tu ada la~ -_-'' dah tak ada kami terus balik~ huhuhuhu~ GOMEN NE KAMEEE~~~ >< kesian kame...~ farah pon aida rasa tak dapat celebrate juga birthday kame..~ sebab aida tengok kat fb dia tak ada pon kek untuk celebrate birthday kame~ :(  sorry kameee~~ >< sorry sebab tak dapat celebrate birthday kame ><


this picture for celebrate kame's birthday from me


::Happy 25th Birthday::
*edit by me*



::Happy Birthday Kazuya::

hmmm..~ walau pon tak boleh sambut birthday kame hari ni...mungkin boleh sambut hari lain~

okay..maybe that all~
::Happy Birthday Kamenashi Kazuya::
::Wish You All The Best In KAT TUN::

bye bye~~

Selasa, 22 Februari 2011

::Bad Day::

Yo Minna!!
Genki??

Harini aida tak pi sekolah sebab batuk sikit~ *ingat balik yang kemarin punya cerita okay??* cerita dia start dari pukul 7 pm 21.02.2011~ *semalam* batuk aida still tak berubah~ semakin teruk ada la~ pastu abah sumbat satu ubat sakit tekak kat aida~ ubat ni kena kulum~ so ubat ni manis la~hehehe~ pastu lepas makan ubat tu...mama ngan abah kata nak pi makan kat luar~ adik tak mau ikut..so kami tinggal 2 orang je kat rumah~ ^^

sakit dada aida ni tak reda lagi..hmmm~ aida gerak adik soh dia tolong sapu ubat kat belakang tapi still sakit~ pukul 2:30 am *22.02.2011* aida macam tak boleh bernafas >< aida pon pergi la gerak abah~ tapi abah tak bangun~ aida pon pi la masuk balik bilik sambil menangis~ pukul 2:45 am aida pi gerak abah lain~ pukul 3 baru abah keluar~ abah kata lain kali ketuk kuat2 lagi~ jangan ketuk pelan2 cam ni~ sebab ni buat abah risau~

lepas je dengar abah kata cam tu...aida terus nangis~ aida kata "esok abah kerja..kakchik tak mau kacau abah"~ abah kata kalau sakit tak pa~ kalau lagi teruk nanti lagi payah~ abah pon gerak mama~ abah ajak mama pi klinik~ mama kata aida kena sedut gas~ tapi mama mengantok sangat..~mama kata "kakchik tahan sikit okay??pagi esok mama bawa pi klinik~" aida pon angguk ja~ aida tau mama pon letih~

pastu abah suruh tidor kat dekat depan~ mama ngan abah pon tidor sekali~ mama ngan abah tidur lapit ngan toto~ aida tidur atas kusyin~ mama kata lagi aida dok batuk sebab kurang minum air~ *mingkin jugak* pastu mama bagi air suruh aida minum~ lepas je minum aida terus tidur~ pagi pulak aida terjaga pukul 6:40 am sebab dengar lagu KAT TUN Give Me Give Me Give Me~ *terjaga sebab lagu best* XDD aida tengok mama ngan abah tak bangun lagi~ aida tau mama ngan abah tak cukup tidur~ :(

aida pon bangun pi ambil telefon kat dalam bilik~ lepas ambik telefon aida pon sambung tidur kat kusyin depan~ lepas 5 minit abah pulak bangun~ abah bangun terus gerak mama~ abah kata dah nak dekat pukul 7~ abah suruh mama tolong bagitau kat Syamin kata aida tak pergi sekolah hari ni~ pukul 7 Syamin ngan yusra mai~ mama kata "aida tak pi sekolah hari ni sebab demam"~ pastu syamin pon pi~

pukul 8 mama bersiap untuk nak pi kerja~ mama kata sat gi pukul 10 mama mai ambik kakchik bawa pi klinik~ pukul 9 abah pulak pi kerja~ abah kata sat gi mama mai ambik~ aida pon angguk ja~ pukul 9:30 aida pon bangun pi mandi..~ pastu mama telefon~ adik yang jawap~ adik kata mama kata "kalau dah siap telefon mama"~ pukul 10 aida pon telefon mama kata aida dah siap~ mama pon mai ambik dam kami pi klinik~ mama bawa aida pi Poliklinik Pakar Perubatan Alor Setar~ dekat je ngan rumah~

masa kami sampai kat klinik tu..tak ada sapa pon~ mama kata "kakchik pi masuk dulu mama nak pi cari tempat parking" mama kata lagi "kakchik masuk ja dalam tu pastu bagi IC"~ aida pon masuk je la~ pastu bagi IC~ jururawat kat klinik tu tanya aida, aida ni biasa mai tak klinik ni~ aida jawap biasa mai~ pastu dia cari apa entah aida pon tak tau :P lepas bagi IC aida pn duduk kat kerusi ngan mama~ 5 minit lepas tu...doktor pon panggil nama aida~ mala2 mama suruh aida masuk sorang2 aida tak mau..mama pon ikut la sekali~ hehe~

doktor kata aida sakit perut lagi ka macam tahun lepas..~mama kata tak.~ mama kata hari ni aida batuk sikit~ doktor pon check kat dada~ pastu dia check dalam mulut aida~ Okay kata "AHHH!!"~ "Ahhhh!!"~ "okay tekak ada merah sikit"~ tu sebabnya aida dok batuk~ pastu doktor kata aida tenat sebab batuk jugak~ pastu aida ngan mama pon keluar~ kat situ dah ada 3 orang dah~ aida ngan mama pon tunggu untuk ambik ubat~ 10 minit lepas tu jururawat pon panggil nama aida~ mama pon pi ambik ubat yang dia bagi~ jururawat tu kata aida MC hari ni~ *saru hari je okay??* <,<'' ingat 2 hari -_-'' ~hehee *nak lebih2 pulak aida ni*

dalam beg plastik yang jururawat tu bagi ada 4 jenis ubat~ ubat batuk-botol~ pastu ubat sakit tekak (kulum)-biji~ lagi..ubat demam *aida tak demam pon ==''*-biji~ ubat ni kena makan 2 biji -_-''~ dah laubat dia besar2~ <,< last sekali antibiotik-pil *kot*~ ubat ni yang paling aida tak suka ==''~ sampai je rumah mama kata makan dulu pastu baru makan ubat~ aida pon makan pastu terus makam ubat~ pukul 2 aida makan ubat lagi~ pastu aida tidur sampai pukul 6 petang~ *lamanyaaaaa* 


huhuhu~ surat cuti~ :P 


ubat-ubat~ >.>


okay i think that all :P

bye bye~ ^^

Isnin, 21 Februari 2011

::Can't Talk::

Yo minna!!
Genki?!

aaaarrrrgggggghhhhhhh!! kenapa jadi cam ni!!! =='' Suara aida hari ni pelik sangat >< mengalahkan suara laki pulak =='' hari ni aida tak cakap langsung ngan kawan -_-'' aida kalau nak kata papa aida kena buat note bagi kat depa baca~ start jadi cam ni pagi tadi masa aida bagun tidur~ >.> mula2 tak mau pi sekolah...pastu pikir balik sebab hari ni ada Akaun..~kalau tak pi..rugi la..~ pastu nak buat cam mana pi je la.~

time nak pi ada masalah pulak..~ Syamin buat hal nak lalu kat dalam hutan~ time tu aida dah tak boleh kata papa..~ jadi aida jalan la kat belah lain~ biar la dia nak gi jalan mana pon..tak kisal :P sampai je sekolah..ada orang dok edarkan kertas..~aida nak tanya kertas apa pon tak boleh ==" *ish..teruk betul* --'' dok senyap je la >.>'' lepas tu syamin aja pi dewan sebab dah nak lewat~ aida rasa dalam hari Syamin mesti kata aida ni sombong tak mau cakap langsung~ bukan tak mau cakap..tapi tak boleh cakap ><

lepas habis baca Al-Quran~ semua pelajar dah sedia nak masuk kelas~ lepas ni mata pelajaran PI..~ustaz ada soh hafal satu ayat ni~ kecut gila aida time tu sebab aida tak boleh cakap langsung =='' tiba-tiba...ustazah kata hari ni ada ceramah Maulidur Rasul..~ dengar je ustazah kata cam tu...lega tak terhingga~ XDD ceramah tu habis kol 8:50~ lepas habis kami semua masuk kelas~ masuk je kelas..cuma ada 14 orang je yang tinggal~ budak-budak yang lain pergi dengar cerama apa entah kat Sekolah Menengah Agama Yan..~

Tapi time ni masa ustaz tak habis lagi~ tunggu..tunggu..ustaz tak masuk~ huhuhu~ *save aida* loceng berbunyi...cikgu akaun pulak masuk~ bila dia masuk ja..tengok tengok ada 14 orang ja~ dia pon kata "Buat la kerja sendiri"~ sebab orang sikit sangat dia pon tak mau ajar takut minggu depan kena ulang balik apa yang kami belajar hari ni~ pastu dia soh kami buat nota Bab 3~ start pada masa tu la aida guna Sistem Tulisan~hahaha XD~ Semua terkejut tengok ada buat cam tu~ haha~

penuh buku yang berdekatan ngan aida kena conteng hanya sebab nak kata sesuatu kat orang~ ringkasnya..jadi hari tu akaun tak belajar~ XDD Lepas akaun waktu rehat~ aida soh wani beli air kat aida tapi tak mau yang sejuk punya~ aida pon tulis la kat buku kata soh dia tolong beli kat aida sat~ dia kata "Awat tak pi beli sendiri"~  'Aaaaaarrrrrrrrrrrgggggggghhhhhhhhh!!! macam mana la wani ni --'' kalau aida pi beli aida nak kata apa??' --'' pastu dia kata soh min belikan~ aida tulis kata aida ngan syamin nak gi hantar buku sivik~ pastu dia soh tolong hantar buku dia sekali..and soh tolong pi ambik buku Akaun B dia kat bilik guru~ =='' *start dah kena buli ni*

Nak buat cam mana kan...terpaksa la~ >.> sambil dok buat nota..Adila bagi tau.."Time BM sat gi pi library"~.~ *tak belajar dah BM hari ni* Pastu wani kata kat aida..lepas beli nak jumpa kat mana..sbb lepas BM pi library terus~ aida tulis kat dia jumpa kat Bilik Pengawas~ pastu dia pon kata okay~ sebelum nak pi hantar buku kat cikgu..min dok belitiaq sorang-sorang~ dia kata Zulaikha tu marah dia sebab dok dalam tandas lama sangat~ dia kata lagi menyesal dia pi toilet ngan leka~ pi ngan aida lagi bagus sebab aida tak cakap~ =='' *min ni laaaaa*

Pastu kami pon terus ke tandas~ *tak pi lagi bilik guru ni* sambil dok tunngu min~ tiba2 cikgu Akaun lalu dekat ngan aida..~ hati aida time ni dah berdebar-debar ni~ aida macam boleh rasa cikgu tu nak panggil aida~ tengok2 betul dia panggil aida =='' 'tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk' *menjerik aida dalam hati* 'nak kata apa ni...nak kata apa ni' beku aida time tu~ cikgu minta tolong aida gi hantar buku *yang dia pegang* kat Bilik Peperiksaan~ dengan keadaan yang mash trauma aida pon menjawap "saya nak di bilik guru nak hantar buku sivik" 'KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! napa suara aku jadi cam ni' aida boleh nampak reaksi muka cikgu macam nak tergelak~ *malunyaaaaaaaaaa* >///< merah muka aida time tu~ pastu tu cikgu kata tak pa la~ cikgu pon pi mintak bantuan pelajar lain~ huhuu~ malunyeee~ ><

lepas ja min keluar tandas..~ kami terus pi Bilik Pengawas~ aida tak cerita lagi apa yang belaku tadi~ kalau aida cerita sah min kata "ish..rugi aku tak ada time tu~ boleh la aiku dengar suara ang yang merdu tu" =='' *nasib baik tak cerita* hehe~ Sampai je kat bilik pengawas...tengok2 wani tak ada pon~ tanya habis kat budak kelas kami semua tak tau~ aida ngan min pun buat keputusan pi cari kat kelas *letihnyeeee -_-''* sambil dok lalu kat blok A kami ternampak wani ada dekat library~ Yay!! save lagi tak payah gi cari kat kelas~ kami pon pi la library~ huhu~

lepas je loceng berbunyi..kami semua masuk ke dalam library~ 15 minit lepas tu...cikgu pon masuk dalam library~ dalam library tu aida dok sorang2 ja~ >.> yang lain semua dok tempat lain~ Adila tegur la dia kata "napa dok sorang2..pi la dok ngan depa tu~ Awat depa tak kawan ka??" time ni cigu ada dekat meja Adila sebab dok tanya sapa yang tak hadir hari ni~ Aida pon dok senyap je la~ nak buat cam mana...aida TAK BOLEH CAKAPPPP~ -_-'' pastu saidah bagi tau kata aida tak ada suara~ Adila kata "try cakap sikit nak dengaq" --'' *adila ni kan memang nak kena* ==''~ aida pon geleng je la kepala tanda "tak boleh"~ pastu cikgu pi kata kat aida..aida masuk Persatuan Orang Bisu~ >< *ishh..cikgu ni la* yang lain tu gelak je la~ -_-''

sebelum masa BM habis..aida sempat lagi tiduq~ hehehe~ ada lebih kurang 30 minit kot aida tidur~ <,<'' lepas loceng bunyi kami pon pi masuk kelas balik~ lepas ni waktu BI..~ aida pun rasa debar2 takut teacher tanya aida~ -_-'' tengok2 teacher pon tak masuk (_ _'') walau pon aida rasa bertuah hari ni..tapi...HELOOOOO KAMI TAK BELAJAR LANGSUNG SATU HARI NI!!! KALAU TAU CAM NI AKAN BELAKU AIDA TAK PI DAH SEKOLAH HARI NIIIIIIIIIII!!!! BALIM TIDOQ KAT RUMAH LAGI BAIKKKKKKKKK!!! =='' menyesal tu pon ada la sikit..~ sebab hari aida tak berapa sihat..sepatutnya kena dok kat rumah~ tapi disebab kan aida nak belajar Akaun aida terpaksa mai~ tapi nak buat cam mana kan~ perkara dah lepas..lepas je la~

walau pon BI teacher tak masuk~ tapi teacher ada bagi kerja~ kena potostep~ >.> latihan tu..satu patah haram aida tak tau~ hehe~ sambil dok buat kerja BI tu..adila ngan yang lain2 dok bincang nak balut meja~ *dari minggu lepas lagi dok cam tu* depa nak beli warna PINK~ *demam ka depa ni* Min pon 2X5 jugak la~ warna PINK jadi pilihan no.1 di setiap kaum wanita~ hehe~ aida pon apa lagi..tulis kat buku bagi tau "Tak mau warna PINK"~ pastu adila kata kita beli warna coklat~ *okay jugak tu* ^.^v pastu warna coklat ngan gambar kartun~ *ekkk??-_-'' * awat la pelik sangat~ aida tulis lagi "Tak mau kartun" pastu depa kata kartun elok sikit~ aida kata lagi "Kalau nak kartun jangan pilih kartun yang macam budak2 sangat" *takut depa beli gambaq barbie nanti mampus la*-_-'' ~ selesai sudah bab nak balut meja~

masa nak balik ada lagi lebih kurang 20 minit la~ aida buat apa la~ dah tak boleh sembang..aida tidor la~ hohoho ^.^v *BI tak siap lagi tu* <,<'' lepas 20 minit..loceng sekolah berbunyi~ aida pon bangun and siap untuk nak balik~ sampai je rumah...aida terus landing atas katil~ dengan baju sekolah yang tak tukar lagi and makan pon tak lagi~ aida pon tertidur dah jaga kol 2:45~ <,< suara still macam tu..no change~ >.>

Aida jugak nak ucapkan Tahniah Kepada Nasyitah yang dapat pi MRSM~ aida pun tumpang happy jugak~ memang patut pun hari ni jadi hari paling mengembirakan dia~ Syutah dapat MRSM kat Kumbang Pasu, Kedah~ *syita pon pi tak jauh mana pon* C:

okay...i stop right here~ 
it very a lot things happen to me today~ ^^

bye bye~


Ahad, 20 Februari 2011

::Cyril Takayama with Hey! Say! JUMP::

Yo Minna!!
Genki??

hmm...~ hari ni pon nothing special~ -_-'' semuanya sama ja~ *boring la cam ni* masa lepas baca Al-Quran pagi tadi...ustazah ada pasang satu video dari Youtube~ tapi aida tak berapa nampak la apa yang ustazah tu taip~ >.>'' dalam video tu diarakam dari sekolah teknik~ aida pon tak tau sakolah taknik mana~ tapi dalam video tu..ramai pelajar yang menangis~ aida pon bila tengok rasa macam nak nangis jugak *sebab itu kelemahan aida..tak boleh tengok orang menangis* huhuhu~ tak silap aida depa tu nangis sebab teringat ibubapa depa yang banyak berjasa~ mungkin depa ada buat salah kot kat ibubapa depa~ :(

pastu ustazah kata esok ustazah nak tunjuk yang lagi sedih~ huhuhu~ dah la aida tak boleh tengok orang nangis~ -_-'' Lepas habis nonton tu..semua pelajar bergerak ke tapak perhimpunan seperti setiap minggu kami buat~ Masa kat perhimpunan aida sempat sembang ngan Nasyitah~ ada la sikit kami sembang~ >.>'' Dia kata dia tak pi khusus tu sebab nak balik kampung kat Kuala Lumpur~ TIDAKKKKKKKKKKKKK!!!!~ napa ang nak tinggalkan aku ==''~ time ni jugak la dia nak balik kampung (_ _'') *tsk*

Pastu dia ada cerita kata time pertandingan bola sepak yang berlangsung minggu lepas tu dia jumpa ngan Syed *entah ejaan betul ke tak* Syed ni balak Syitah yang baru~ >.>'' Dia ingat tu betul2 Syed..~ dia kata kat Alia,"Syed tu nak pindah dok Guar ka??" hahaha~ XDD rupa2nya bukan dia..~ Syitah silap tengok je~ dia kata dia tengok dari belakang~ dia ingat Syed la tu~ rupanya bukan XDD Syed tu pon bukannya handsem sangat pon~ kalau cam Yamada tak pa la XDD~ Pastu Syitah kata dia buat Blog jugak~ tapi dia kunci -_-'' aida mintak dia tak mau bagi~ dia kata bukan ada apa pon..sebab dia baru je start buat blog >.>'' Tak pa la..nanti dia bagi la tu~ ^^

Time sebelum balik tadi waktu Akaun~ kami dah masuk bab baru *bab 3* masa cikgu dok terang kat depan..ramai orang dok mengantok *termasuk aida* XDD hahaha~ lebih kurang 30 minit sebelum balik cikgu bagi rehat 5 minit~ lepas je cikgu kata "Okay kita rehat 5 minit" terus semua pelajar tidor XDD~ hahaha XDD~ cikgu kata semua pelajar mengantok~ dia kata lagi...kalau tak bagi kerja memang mengantok sebab kena dengar dia cerita~ haha~ tapi tak pa...cikgu ni sporting sangat~ dia faham macam mana keadaan kami~ ^^ ~ lepas 15 minit rehat kami sambung balik belajar ~rehat 5 minit je...tapi ni lajak sampai 15 minit ni~ ish..ish..ish..apa la kami ni~ XDD

hmm..okay la..aida rasa tak ada apa sangat pon~ okayy!! tadi aida baru tengok satu video yang seronok~ dalam video ni ada Cyril Takayama~ dia ni seorang ahli magic ^.^v aida kenal dia dari astro channel AXN~ Cyril ni buat magic kat Hey! Say! JUMP~ Kyaaaa!!! kawaiii gile muka Yamada~ :3 

okay..Just see this picture..~


::Cyril Takayama with Hey! Say! JUMP:: 


::Cyril Takayama::


::Kyaaaa!!! Yamada!! Ganbatte:: 


::Chinen help too::

This i put some Yamada Ryosuke Kawaii face in that video :3



::Kyaaa!!! Kawaii!!!!!::


::*fainting*::


::KAWAIII!!! *///*::


::Gambatte Yamada!! ^0^::


::hmm...Yamada thinking:: :3 


:Kyaaaaa!!!!:: *///*

wahh..i hope i can sleep tonight after i saw this Yamada Ryosuke Kawaiii face ^.^v

maybe that all ^^

::sore dewa..matta nee::