Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Jumaat, 17 Jun 2011

.::Ikemen desu ne, Quartet, Hana Kimi, and Ouran High School Host Club::.


kyaaa!!
cutenya Hikaru..okay lagi dari yang sebelum ni (>w<)
teringin nak tengok cita ni..
asal cerita ni dari cerita You're Beautiful..
yang tu tak tengok pon :P
tapi tak silap cita dia pasal nyanyi2 jugak la..
kakak ngan adik fans kat hero dia xP Jang Geun Suk.. 
akmar cukup meluat kat dia xDD
hahahaha XD








kakak pon ada kata orang yang jadi Jang Geun Suk dalam Ikemen Desu ne ni handsome..
pastu dok tanyak trailer dia keluar tak lagi..
haish..dia pon nak tengok gak ka..
Hikaru jadi Hongo Yuki watak asal dia Jeremy..
memang rambut si Jeremy ni perang xPP
hahaha XDD
heroine dia cantik..
sebab asal dari kumpulan AKB48 - Takimoto Miori..






minta2 cita ni best..
cita ni keluar Special nya dulu..
pastu baru ada Episode..
Special buat selama 2 jam..
tapi saranya cita dia dah ditayangkan kot..
sebab banyak dah aida jumpa foto2 asal dari cita tu..
or..mungkin tu cuma trailer dia..
sapa ada channel dia senang la tengok 



pastu aida dapat tau Yuya Matsushita belakon (o.O'')
cita "Quartet" ditayangkan 10th June 2011..

pastu ada movie pada 22nd June 2011..
tak pasti la cita dia cam mana..
rasanya cita pasal lawan2 kot.. xDD
macam best..








ops..ops..
bukan tu je..
ada lagi cita baru..
Ouran High School Host Club..ngan Hana Kimi?
napa buat dua kali pulak cita hana kimi ni (-,-)
nama cita Hana Kimi yang baru ni rasanya.. 
"Hanazakari ni Kimitachi e~ Ikemen☆Paradise~2011"
watak dia sorang ja aida kenai Maeda Atsuko dari kumpulan AKB48







:yang jadi Kagurazaka macam handsome sikit :P :


pasal Ouran High School Host Club ni...
aida cuma kenai 2 orang ja..
Yusuke Yamamoto ngan sorang lagi yang bawa watak Kyoya ni..
rasanya tu adik sano dalam hana kimi xP
dah lupa nama dia XD
yang tak best Honey senpai nya tak comey..(=w=)
sape entah yang bawa watak ni..nama dia Chiba..
napa tak ambik Chinen ke jadi..
baru comey.. XDD
abang aida fans kat si Honey senpai ni.. XDD
hahaha XD
anyah kata watak yang jadi honey ni tak comey la XDD
tapi rasanya depa ambik sebab tengok ketinggian kot xPP
tapi Chinen pon sesuai (=w=)


:thx farah for share it: err...macam cosplay je (-,-)

okay..i think that all for today..



bye bye :D



Tiada ulasan:

Catat Ulasan