Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Ahad, 15 Mei 2011

.::Mid Term Exam::.

Yo minna..
Genki??


This 2 week my class will take the Exam for our mid term..~ 
kowaii yoo. >,< 
i kinda like want to run away from class..sigh..~ 
my mid term exam start today, 15 May 2011, but the other class start on 9 May 2011..~ 
that becoz they all take bio, physics and chemistry..~
 lega rasa tak ambil semua tu.. =_='' 
*nampak sangat tak suka sains* hahaha xDD~
 hari ni kami buat paper Add Math..~
 aida start study add math semalam je..~
 huhuhu..~
 memang dalam hati dah boleh agak..aida mesti tak boleh jawap..~
 aida berjaga sampai pukul 12 midnight..~
hahaha..bukan tak biasa tidur lewat kan xDD




Add math hari ni not to difficult to me..~
 walau pon tak study banyak tapi alhamdulillah.. aida boleh jawap..~ 
tapi tak semua la boleh jawap..~
 ada lebih kurang lapan soalan yang aida tinggal..~
 soalan yang aida tinggal tu.. semua yang aida tak suka..~ XP
 satu lagi..aida pon tak pasti jawapan yang aida bagi tu betul or tidak xDD
 mintak-mintak la betul banyak..~ 
tak mau dah jadi macam exam sebelum ni..~
 36 markah je aida dapat..~ =,=




kami diberi masa 2 jam 1/2 minit..~ 
tu pun ada yang tak sempat bagi habis..~
 ingat 2 jam tu terlalu lama..~ 
tapi bila kita buat jawap soalan rasa sat je~ >,<
 nasib baik esok tak ada paper..huhuhu..~
 boleh la rehat2 kat rumah..~
 tapi esok hari guru..~ 
err...wajib hadir..~
 mouu!!! tak mau piii!! =.=''
 tapi dah janji ngan akmar kata nak mai jugak..~ 
sebabnye...
jeng jeng jeng...
akmar nak mai bawa e-pop untuk bulan ni punye...hehehe..~
 aida malas nak beli untuk bulan ni..
sebab busy nak exam ni la..~
 tapi thanks to her..sebab dia mau beli..~ ^.^v
ni boleh dikatakan kes nak ambil kesempatan xDD
dah tak beli..pastu mintak orang bawakan~

okay la..~ i think that all..~
one list work i want to say..
I CAN DO IT, I CAN DO IT!!
GANBATTE MINNA!!

ja nee..~ :)
Happy Teacher's Day..~


Tiada ulasan:

Catat Ulasan