Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Ahad, 11 September 2011

Watashi no atarashii heya [My New Room]


Assalamualaikum!!! =)

actually last month aida dapat bilik baru..~
tapi tak panggil bilik aida la..kita panggil bilik adik <,<''
ish..macam aida ni menumpang je ke?? -_-''
tapi warna bilik ni ikut warna kesukaan aida..hehe
warna purple ^,^v
cam mana leh dapat bilik baru??
abah tambah tingkat atas..
bumbung kat rumah tinggi
so..tambah la kayu/papan untuk buat 2nd floor..
ekk..not bad apa..
tapi kecik sikit la...
muat la untuk 2 orang ja..



err...kawasan ni tak cat lagi -_-''


hmm...ni..aida dapat dari syamin and yusra ^,^v
thanks for the present!! :)
syaminnya present yg color pen tu..
yusranya..liquit paper?? hahaa XDD
okay la tu..~
aida xpaksa sapa2 soh bagi hadiah pon..
depa ingat wish kat aida pon dah cukup bagi aida :)

bithday syamin dah nak dekat ni..
14 September ni birthday dia la..
aida dah beli dah hadih kat dia..
tapi rasa cam nak beli lain -,-''
rasa-rasa macam dia xakan suka hadih ni..
last year nya mama yg tolong pilihkan..
keputusannya syamin suka hadiah tu!! ^,^v
tahun ni nak suruh mama tolong pilih lagi la.. :)

okay that all.. ^^

bye bye..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan