Terdapat ralat dalam alat ini

_Music_

::フォロワー::

::Yamada Ryosuke::

::Yamada Ryosuke::

Ahad, 4 September 2011

:Suasana Hari Raya 2011:


Assalamualaikum :)
-sigh-
xsangka dah habih puasa.. <,<rasa sat ja =P

RAYA PERTAMA

masa raya pertama ni plan nak pi rumah Akmar..
tapi..xda sapa nak hantaq..
ala..kesian akmar.. -_-
masa raya pertama kami raya kat Kedah ja..
raya ke-2 baru raya kat Perak..

[Kakak and me]
*xpa..xpa..xbanyak pon..*

 
[Abah and Mama]

[Ayong] ^,^v

masa kat rumah..sempat pi 3 buah rumah ja..
ekk.tak 4 buah..
plus rumah Najib ^,^v



lepas beraya kat rumah, kami pi kubur Ayah..
rasanya la kan..ni kali ke-2 aida pi situ.. 
lepas tu kami pi beraya kat rumah adik-beradik belah mama pulak..



Ya Allah..penat gila -,-''




RAYA KE-2

hmm..masa raya ke-2 ni sama la hari Kemerdekaan..
kami bertolak dari Kedah ke Perak dari pukul 11 pagi sampai kol 2 kot.. :P
sebelum sampai kat rumah tok kami, singgah kat kubuh arwah tok..
lepas tu baru kami sampai kat rumah tok..
masa kami sampai situ tak ada sapa pon..
cuma ada pak andak ja..
time malam2 sikit baru ramai balik..



RAYA KE-3

Happy Sweet Sixteen Aida!!!! XD

orang pertama yang wish kat aida adalah mama!! ^,^
lepas mama, Nashitah..
diikuti dengan Tiyah..
pastu Najib..~ kami sambut la jugak sikit2..
potong kek and then makan.. ^,^





tapi rasanya tahun ni birthday yg paling xbest..
sbb hadiah yang aida dapat ialah..
tengok org insiden depan mata..
budak umur 8 tahun kena langgar ngan kereta waja..
xsuka..xsuka ><
sampai nak teriak bila benda tu belaku depan mata..
mintak2 next year x belaku lagi..
bukan tak belaku lagi..tak mau dah tengok benda ni belaku dlm hidup aida!! =w=''

sepatutnya kami sekeluarga balik rumah raya ke-3 ni..
tapi sbb insiden tu kami tunda balik esok <,<
abah nak pi tengok budak yg kena langgaq tu..
-sigh-
kesian jugak tengok budak tu..
kesian jugak la kat aida ni..
ajak ayong pi tengok The Smurfs
tapi dia tak mau <,<''
hancur harapan nak tengok cita tu..

[cecey..budak handsome =3 ]

[Amsyar Comel]

RAYA KE-4

kami bertolak balik lepas abah balik sembahyang jumaat..
kami singgah kat Pinang dulu sbb abah nak tengok laluan Universiti akak..
ayong ngan ayah x ikut.. 
lepas tau jalan dia..
kami singgah pi makan LAKSA PINANG!!
yay!!
boleh kata sebagai hadiah birthday kot..

[cucuq udang kot]

dan lepas habis makan..
kami singgah kat tesko untuk beli barang kakak..
mama pulak beli langsir untuk kenduri ayong nanti..
Ya Allah..
full satu reta..
hahhahaa
shopping sakan gila XD


RAYA KE-5

raya ke-5 hari sabtu..
hari yg boleh rehat sepuas2nya :P
so..tidoq sampai kol 12 :P
haha
masa nak gi raya rumah Tiyah
tetiba mesej masuk..

[From: Athiya New
Aku ada kat Alor Staq ni..hehe..]

hadoi...
musnah harapan nak pi raya rumah dia..
pastu dok rumah ngadap facebook ja -,-

nasib baik time malam ada chance jugak nak sembang sebelum dia balik esok..
ala..
bukan sembang tara mana pon..
main bunga api ja lebih ^,^v
lepas yg lain masuk..
mula la operasi kami..
bergambaq sampai nampak bayang2 putih.. o.O
err..tok sah sebut pon tak pa..=w=
tunggu apa lagi kami pon CABUT la!! XDD
haha..

[Atiyah Montel]





Tiada ulasan:

Catat Ulasan